jueves, 18 de enero de 2018

El Futbol Sala Castelldefels empata a casa davant el CFS Gràcia

Crònica FS Castelldefels. El retorn del Sènior Masculí groc a casa, al Pavelló de Can Roca, un cop closes les obres de la pista, i tot coincidint amb el nou any, es va saldar amb el segon empat del curs per als nois d’Óscar Ballano.
El partit va ser prou igualat al llarg i ample dels 40′, tot i que cal dir que els grocs no es van trobar del tot còmodes en cap moment ni van acabar de mostrar tampoc la seva millor versió. Tanmateix, i després d’encaixar un matiner 0-1 (Albert al 5′), van ser capaços de capgirar el tempteig abans del descans (2-1 en temps de pausa gràcies a una diana en pròpia porta al 7′ i a una potent fuetada d’Alexis al 9′).
A la represa el frec a frec va restar inalterable, reestablint les taules els de taronja al tram inicial (gol de Pol Crusat, 26‘), 2-2 que va donar pas a un gruix de segon acte d’infructuosos intents per part d’uns i altres. Els nostres, jugant amb un més per l’expulsió del visitant Edu van tornar a recuperar la davantera al marcador amb el 3-2 d’Alberto (33′), però una xarxa barcelonina, materialitzada per Miki a manca de dos minuts, va deixar un empat final que, en línies generals, fa justícia al que es va veure. El Tibu-Ron tancarà la primera volta el proper diumenge 21 de gener, rendint visita a la pista del cuer, el CSC, a terres barcelonines.
#SomHiTibuRon

FITXA TÈCNICA
Pavelló de Can Roca
FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Nando; Alberto, Javi Sánchez, Jero, Roger, Alexis, Raúl Sánchez, Raúl Díaz, Lauty, Lucas i Héctor
CFS GRÀCIA: Pau Farrerons; Albert, Carles, Carlos, Miki, Alberto, Alejandro, Dani Freixa, Pol Crusat, Pau Maurell i Edu
Gols: 0-1: ALBERT (5′); 1-1: CARLES (pp) (7′); 2-1: ALEXIS (9′); 2-2: POL CRUSAT (26′); 3-2: ALBERTO (33′); 3-3: MIKI (38′)
Imatge: Gerard Franco