jueves, 22 de marzo de 2018

El FS Castelldefels Femení fa el seu millor partit de la temporada

Crónica: Magnífic encontre del Sènior Femení groc, el FS CASTELLDEFELS, que ahir al vespre va superar, en el seu millor partit del que portem de curs 17-18 a la Segona Divisió Femenina, per 4 gols a 1 al CFS Eixample, quart classificat i aspirant als llocs de privilegi.

Les noies de Rubén Jaén van sortir molt conscienciades de la dificultat del duel, avançant-se per la via ràpida al marcador (5′) gràcies a Noe, gol que van saber mantenir durant la resta del primer temps malgrat la insistència barcelonina. L’espectacular treball col.lectiu en la contenció, amb un esforç encomiable, i una inconmensurable Marina sota pals van deixar l’1-0 en temps de pausa.
A la represa les nostres van oferir una immillorable versió, especialment als 10′ inicials, a còpia de forta pressió, concentració amb i sense pilota i joc ràpid i efectiu, i això els hi va permetre de col.locar-se amb un esperançador 3-0 gràcies a dos gols pràcticament seguits de Leire -xutàs llunyà imparable- i Patri -subtil definició amb una plàstica vaselina- (26′).Sense abaixar la guàrdia vam entrar en la recta final, ‘caient’ a 5 minuts per a la conclusió el 4-0, diana de Maria Rius que esdevenia pràcticament la sentència, i malgrat que les roig-i-negres van ‘maquillar’ el tempteig amb dos gols als darrers dos minuts i mig, obra tots dos d’Irina (37′ i a manca de 58 segons), els 3 punts, merescudíssims, es van quedar a casa. Triomf de prestigi. Brutal!
Enhorabona, noies!
#ForçaCastell

FITXA TÈCNICA
Pavelló Can Roca
FS CASTELLDEFELS: Marina; Laia Cánovas, Carla, Andrea Luna, Leiza, Espi, Patri, Maria Rius, Rocío, Leire, Noe i Alba
CFS EIXAMPLE: Muni; Cobo, Mar, Irina, Anna, Laia, Paula, Roser, Kau, Àlex Giró i Maria
Gols: 1-0: NOE (5′); 2-0: LEIRE (26′); 3-0: PATRI (26′); 4-0: MARIA RIUS (35′); 4-1: IRINA (37′); 4-2: IRINA (39′)