viernes, 20 de abril de 2018

El FS Castelldefels empata i manté les esperances de salvar la categoria

El Sènior Masculí groc va trencar per fi el ‘malastruc’ i la ratxa de derrotes ‘in extremis’, sumant el seu tercer empat (3-3) de la temporada en el derbi disputat diumenge al vespre contra el CCR a Gavà. 
Al Jacme March ‘es va girar la truita’ i els de Toni Torres van ser capaços d’igualar a manca de 8 segons.
El mateix Toni ens resumia així l’encontre. “Penso que avui s’ha fet justícia. En línies generals, i malgrat que ells sempre han dut la iniciativa al marcador, hem competit com sabem fer-ho, concedint menys errades que en els partits anteriors, i això ha fet que responguéssim als seus gols. Al descans s’hi ha arribat amb 2-1, gaudint de l’encert necessari per a empatar a l’equador de la segona meitat. Els darrers 10′, amb 2-2, han estat molt intensos i emocionants, i tant ha estat així que s’ha passat del possible 2-3 en un 10 metres desaprofitat al 3-2 en la mateixa acció a la inversa. Per sort no ens hem ensorrat i a manca de 8 segons hem empatat. Ens ho mereixíem després de dos partits seguits molt desafortunats. Aquest punt ens ha de donar força a l’hora d’afrontar les cinc finals que tenim pel davant”. Dissabte, contra el Casserres, 6è classificat, partit fonamental en la lluita per la permanència a Can Roca. 

FITXA TÈCNICA
Pavelló Jacme March, Gavà
CCR GAVÀ: Alberto; Borja, Marc Rodríguez, Julio, Guillem, Iván, Ángel, Moha, Luca, Darío, Giuliano i Matheus
FS TIBU-RON CASTELLDEFELS: Nando; Pablo Bascón, Roger, Borja, Dani, Alberto, Javi Sánchez, Jero, Alexis, Lauty, Lucas i Héctor
Gols: 1-0: GUILLEM (6′); 1-1: PABLO BASCÓN (10′); 2-1: MARC RODRÍGUEZ (16′); 2-2: PABLO BASCÓN (30′); 3-2: JULIO (36′); 3-3: LUCAS (40′)